(Bron/foto’s : Cv de Aopelaanders)

Ook na de laatste persconferentie en persberichten blijft de huidige corona situatie zeer onzeker.

Vandaar dat we jullie ook graag willen bijpraten over de standpunten, en de acties die wij momenteel als Aopelaanders nemen.Als eerste willen we noemen dat we het jaar in ieder geval opgestart zijn als een normaal carnavalsjaar, dat wil dus onder andere zeggen dat we de volledige vergunningsaanvraag de deur uit hebben gedaan, en dat we hier ook in overleg zijn met de gemeente.
Maar ook van die kant zijn ze totaal afhankelijk van de dan geldende richtlijnen.

Voor nu willen we dus zeker ook de ingeslagen weg blijven bewandelen, en er alles op zetten dat jullie creaties dit jaar tentoongesteld kunnen worden aan ons Aopelaands publiek. De vorm weten we nog niet we hopen natuurlijk op een volledige optocht maar zijn ondertussen ook aan het kijken naar alternatieven.
Met name dus richting de bouwers die al gestart zijn of op het punt staan te starten, voor nu is onze insteek om ten alle tijde ook tot een jurering te komen van jullie creaties. Mochten er vanuit andere optochtdeelnemers tzt ook nog creatieve ideeën zijn, dan gaan we hier ook een mouw aan proberen te passen.

Maar het mooiste zal natuurlijk zijn een optocht door onze Aopelaandse straten.
Zoals ook benoemd we zijn dit jaar als normaal gestart, dat wil dus ook zeggen dat de repetities voor de Bonte Avond volledig opgepakt zijn, over deze invulling zal in januari enkel ook alwel een definitieve beslissing gaan vallen.In januari zal er ook weer een krant bij jullie op de mat vallen en laten we hopen dat we kunnen waar gaan maken wat we hier in beschrijven. Maar zoals al benoemd blijven we afhankelijk van de dan geldende richtlijnen, hoe onze invulling tzt ook zal worden zal via onze socials bekend gemaakt worden.

Maar 1 ding is zeker carnaval 2022 gaat er komen, denk hier bijvoorbeeld aan de jeugdraad die al is geïnstalleerd, het scholenproject en met carnaval de Straat Huis Versier wedstrijd. Meer info over dit alles zal straks ook in de krant te vinden te zijn.

Korter bij was onze 11-11 viering die we graag wilden gaan combineren in het weekend van het Prinsgeburenbal. Helaas is er door het Prinsgeburenbal 2022 al een streep gezet en verzet naar 2023. Mbt de 11-11 viering en dan met name het kiezen van het carnavalslied 2022, zijn we momenteel de optie nog aan het onderzoeken.
Hiervoor zal er ook contact gezocht worden met de reeds opgegeven deelnemers.

Mocht dit je bij het lezen van dit schrijven ontgaan zijn neem dan even via de mail met ons contact op.
Als laatste rest ons te zeggen, blijf gezond en je verstand gebruiken bij de actie die je op wilt pakken. Want de richtlijnen zijn er helaas niet voor niks.

Met carnavaleske groet,
CV de Aopelaanders

aopelaanders logo