Buurtsportcoach Zundert

(Bron/Foto: Buurtsportcoach Zundert)

We hebben weer een jaar vol beweging achter de rug!

Ook in 2021 stond de agenda weer vol met activiteiten voor jong en oud.
Een kleine terugblik op een aantal activiteiten!

Zo heeft de jeugd kennis kunnen maken met verschillende sporten. Onder andere door de inzet op Sjors Sportief en het creëren van naschools aanbod in samenwerking met verschillende sportverenigingen. Daarnaast hebben we invulling gegeven aan de introductiedag van het Mencia College met Expeditie Robinson thema én hebben we de eerste ‘Mini Buurtsportcoaches’ opgeleid op de st. Annaschool.

Ook de oudere doelgroep hebben we weer lekker in beweging gebracht!
Zelfs in deze huidige coronatijd. Zo zijn we het ommetje door de wijk gestart, is de Fitroute in Zundert geopend, en hebben we opnieuw de Balkon Beweegdag en Rollatorloop georganiseerd. Daarnaast hebben we de senioren in de gemeente middels weerbaarheidstrainingen, fysiek en mentaal weerbaarder proberen te maken en hebben we inwoners tijdens de vitaliteitchecks getest op hun fitheid.

Ten slotte, kunnen we terugkijken op een leuke, sportieve dag bij Amarant en het geslaagde Uniek Sporten café voor verenigingen. Dit alles hebben we natuurlijk niet kunnen realiseren zonder de inzet van lokale organisaties en verenigingen, waarvoor dank!

Namens het team buurtsportcoaches wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2022 toe.