(Bron/foto: Koutershof)

Koutershof is de ontmoetingsplek van Rijsbergen; laagdrempelig en voor iedereen. Mede dankzij de bijdrage van onze Vrienden zijn verbeteringen bij Koutershof, zoals de modernisering van onze Taveerne, mogelijk.

Na deze grote stap willen ook andere ruimtes een warmere uitstraling geven. Zo willen we graag de hal open en warm inrichten en ook het meubilair in onze zalen vernieuwen. Ook in onze begroting geldt; “alle beetjes helpen”! 

Dus sta jij ook voor behoud van een modern en warm gemeenschapshuis in Rijsbergen? Help ons dan en wordt Vriend van Koutershof. 

Vrienden van Koutershof – als persoon

Oude vrienden helpen elkaar en voor velen van ons is Koutershof als een oude en vertrouwde vriend. Wij zoeken mensen die willen helpen om Koutershof, de ontmoetingsplek van Rijsbergen, een warme en gezellige uitstraling te geven. Nu inschrijven als Vriend, klik op deze link

Vrienden van Koutershof – als bedrijf

Ook bedrijven uit de regio hechten waarde aan een laagdrempelige ontmoetingsplek in Rijsbergen. Onderstaande bedrijven hebben door levering van materiaal, kennis en mankracht of een gift een bijdrage geleverd aan Koutershof. Wil jij als bedrijf ook helpen? Stuur dan een mail naar vrienden@koutershof.nl.