raadhuis zundert

(Bron/foto: gemeente Zundert)

In navolging van andere gemeenten gaat ook de horeca in de gemeente Zundert open op zaterdag 15 januari 2022.

Dit statement volgt naar aanleiding van de signalen in de media dat de horeca nog gesloten blijft vanwege de corona-crisis.
De Koninklijke Horeca Nederland afdeling Zundert en Rijsbergen en de gemeente Zundert hebben gezamenlijk afspraken gemaakt over het verantwoord opengaan van de horecagelegenheden als statement. ‘We hebben eerder laten zien dat we verantwoord open kunnen.

En we vragen onze collega’ s en gasten om deze actie te steunen door onze gastvrijheid te omarmen en samen te laten zien dat wij op een goede wijze hiermee om kunnen gaan.’ geeft Wil Nouws van de KHN afdeling Zundert en Rijsbergen aan.

Burgemeester Vermue vult aan: ‘Er is een gevoel van boosheid en machteloosheid. Het leed, waar de horeca al twee jaar mee te maken heeft maakt dat het water aan de lippen staat. Ik heb daarom alle begrip voor het statement dat de horecaondernemers willen maken.
Ik heb vertrouwen in hun gastheerschap en dat zij dit op een verantwoorde wijze doen met inachtneming van de afspraken, die wij in goed overleg hebben gemaakt.