(Bron: Zundert breed – Foto’s : Charles van Campenhout)

Op het laatste moment kwam de beslissing
Vrijdag middag. Gaat de Kwekerijenloop nu door of niet. Veel ligt al klaar. Alleen de vergunning moest nog binnen komen.
De gemeente moet natuurlijk wel kijken of alles volgens de regels kan worden opgestart. Er komen ook meestal veel mensen op af.

Vrijdagmiddag, is er groen licht. Het gaat door.
De berichten konden op de sociale media geplaatst worden. Maar liefst 1000 mensen mochten meelopen en dat aantal is ook gehaald. De editie was in een mum van tijd volgeboekt. Zonder beperkingen waren er zeker 2500 man op afgekomen. Duimen voor het komende jaar.
Zoals alle jaren (als er een kwekerijloop was) liep deze nauwkeurig uitgezette route door de kassen en percelen van de kwekerijen in het buiten gebied. Deze keer rond Achtmaal. De kwekerijen staan te springen om de route over hun perceel te krijgen. Het delen van hoe en wat achter de deur van een grote loods of kas doen de eigenaren graag.

Ook is het de manier om wellicht aan nieuw personeel te komen.De Kwekerijenloop die weer geweldig georganiseerd was door o.a. Van Goghloop Zundert, Treeport Zundert en de WBTV West Brabantse Triathlon Vereniging en dit allemaal weer in de Gemeente Zundert.Het bestuur en de vrijwilligers hebben veel complimenten gekregen en willen ook iedereen die mee heeft gelopen, de sponsoren en de vrijwilliger heel veel bedanken.

Meer foto’s via: https://myalbum.com/album/9rgcgKYFmHqM