(Bron/foto: aopelaanders)

Aantal maanden geleden zaten we bij onze eerste vergadering bij elkaar en hadden we als doel voor carnaval 2022: “we gaan er vol voor”. Helaas kunnen we dit doel niet helemaal waarmaken i.v.m. het coronavirus en gaat carnaval 2022 er toch anders uitzien.

Maar dit neemt zeker niet weg dat we er nog vol voor gaan!
Zoals eerder vermeld zijn de Bonte Avonden verplaatst naar 8 t/m 16 april 2022 maar ook dit jaar wordt de kinder- en grote optocht verplaatst naar 17 april (zondag met Pasen).
De optochten worden voor het eerst gebundeld in één lange optocht voor jong en oud dus zorg ervoor dat je niks anders hebt gepland die dag!

Met carnaval zelf hebben we een aangepast programma alleen de precieze invulling hiervan weten we nog niet.
Dit kan tenslotte nog veranderen tot dag voor carnaval omdat we simpel weg niet weten wat de maatregelen ons gaat brengen. We hopen hiermee zo flexibel te blijven en waar nodig te kunnen bij sturen.
Voorlopig hebben we als doel om de vrijdag met carnaval gewoon te beginnen op de basisschool met de kinderactiviteiten, zaterdag de opening van de carnaval, zondag een speurtocht voor jong en oud en de prijsuitreiking voor de straathuisversierwedstrijd, de invulling voor de maandag is nog onbekend en voor de dinsdag een lampionnenoptocht en de carnavalsafsluiting.
Dit kan nog veranderen dus houdt onze socials en website goed in de gaten!!

Hopelijk zien we iedereen zo snel mogelijk weer in ons mooie Aopelaand!
C.V. de Aopelaanders