(Bron/foto: Bonte avond)

Nieuw kaartverkoopsysteem Bonte Avond 2022

Dit jaar heeft C.V. de Aopelaanders besloten dat de kaartverkoop van de Bonte Avond compleet online gaat worden!
Dit gebeurt in samenwerking met CM.com.
CM.com is een Nederlands bedrijf, dat steeds bekender wordt in Nederland en regelt veel voor evenementen qua kaartverkoopsystemen, dranksystemen etc. Onlangs waren ze ook hoofdsponsor van de Grand Prix Formule 1 van Nederland, te Zandvoort en een aantal jaar geleden van NAC Breda.

De kaartverkoop gaat op zondag 20 maart 2022 om 14:00u online van start.
Er kunnen kaarten worden gekocht voor de volgende dagen:
• vrijdag 8 april 2022 – 20:00u
• zaterdag 9 april 2022 – 20:00u
• dinsdag 12 april 2022 – 20:00u
• woensdag 13 april 2022 – 20:00u
• donderdag 14 april 2022 – 20:00u
• vrijdag 15 april 2022 – 20:00u
• zaterdag 16 april 2022 – 20:00u

Door middel van het scannen van de onderstaande QR code of via de berichten op onze socials, komt u terecht op de pagina waarbij u de kaarten kunt bestellen. Voor iedere bestelling geldt een maximum van 20 kaarten, dus regel goed van tevoren wie de kaarten gaan bestellen!
De kosten van de kaarten bedragen €13,50 per stuk
https://bonteavond.aopelaanders.nl

Vanuit C.V. de Aopelaanders denken wij hiermee een stap te hebben gezet in het kaartverkoopsysteem waarbij het voor alle betrokkenen makkelijker gaat werken.
Mocht u echter tijdens het kopen van kaarten nog ergens tegenaan lopen dan hopen wij dat u hiervoor alle begrip kunt opbrengen, want wij willen u niet alleen een fantastische Bonte Avond voorschotelen maar willen ook de weg hier naartoe zo soepel mogelijk laten verlopen.

Mochten er nog vragen zijn over het nieuwe kaartverkoopsysteem kunt u ze stellen aan pr@aopelaanders.nl, deze horen we uiteraard graag!
Wij wensen u op voorhand veel plezier met de 41ste Bonte Avond!

Voor de bejaardenmiddag hoeft u geen kaarten te kopen!De bejaardenmiddag vind komend jaar plaats op zaterdag 9 april 2022 – 14.00u. Hiervoor hoeft u niet online een kaart te kopen, maar kunt u uw toegangsbewijs aan de deur kopen in de Koutershof, de deuren gaan die middag om 13.00u open.