(Bron/foto: Ns)

Morgen wordt extreem harde wind verwacht, daarom rijden er vanaf 14.00 uur geen binnenlandse én internationale treinen meer. In de ochtend is een aangepaste dienstregeling van kracht. Toch kan de storm ook in de ochtend voor nog meer overlast zorgen. Plan daarom je reis kort voor vertrek in de reisplanner. Ga, indien mogelijk, niet op reis.

De reisplanner wordt nog bijgewerkt.

We vinden het heel vervelend dat het zoveel hinder voor treinreizigers geeft, maar we hebben dit besluit genomen vanwege de veiligheid op het spoor. De kans bestaat dat er bomen op het spoor waaien, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Ook voor storingsploegen is het verlenen van assistentie of uitvoeren van herstelwerk te gevaarlijk

NS – Berichten | Facebook

NS Veiligheid & Service – Berichten | Facebook