(Bron/foto: wielerdorp rijsbergen)

Toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ is terug! En wat zijn wij als organisatie daar ontzettend blij mee!

We gaan vól voor de vierde editie in 2022
Zet hem in je agenda!
Zondag 26 juni 2022 barst het wielerfeest in Rijsbergen weer los. Ga jij dit jaar voor de 60, 100 of zelfs de 160 kilometer route? Uiteraard is er ook aan de families gedacht, want ook dit jaar hebben we onze 25 kilometer route.

Pak je liever de E-bike? Wegens groot succes in 2019 hebben we ook dit jaar de 55 kilometer E-bike route. De inschrijving is vanaf nu geopend! En gaat gemakkelijk en snel online via www.despeervanrijsbergen.com

Met ook dit jaar het Après fietsfeest van Rijsbergen op ons mooie Village D’Arrivée. Niks missen? Like deze pagina en blijf op de hoogte van de laatste updates en nieuwtjes! Toertocht ‘De Speer van Rijsbergen’ is een onderdeel van Wielerdorp Rijsbergen.