(Bron/foto: politie basisteam weerijs)

Alcohol- en verkeerscontrole in Zundert tijdens clusterdag wijkagenten

Vanmiddag werd er door de wijkagenten een controle gehouden op het Oranjeplein langs de Molenstraat in Zundert. Automobilisten werden gecontroleerd op de benodigde documenten, technische eisen en het gebruik van alcohol- of drugs. In het kader van de CAO acties werden er meerdere waarschuwingen uitgedeeld voor lichte overtredingen.

Tijdens de controle troffen we één bestuurder die reed zonder rijbewijs en één bestuurder die reed terwijl het rijbewijs was ingevorderd. Bij deze bestuurder werd twee weken geleden in Zundert het rijbewijs ingevorderd omdat zij onder invloed van alcohol reed en de ademanalyse weigerde. Voor beide overtreders werd proces-verbaal opgemaakt.

De controle werd goed ontvangen door buurtbewoners. We wensen iedereen een fijne carnaval. 100% BOB is 0% op!