(Bron/foto: gemeente Zundert)

Maak jij wel eens gebruik van de Ettenseweg, Klein Zundertseweg, Prinsenstraat, Prof. H. van der Hoevenstraat of Wernhoutseweg?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening! Wij starten dit jaar met onderhoud aan deze wegen. Daarnaast nemen wij maatregelen om de verkeersveiligheid van deze wegen te verbeteren. Het is belangrijk dat deze wegen aansluiten op de wensen van de gebruikers. Daarom staan op ons inwonersplatform, Samen Zundert, nieuwe concept-ontwerpen voor deze straten.
Als jij jouw mening geeft op deze concept-ontwerpen, kunnen wij deze meenemen naar de definitieve ontwerpen. Je kunt op alle ontwerpen, of afzonderlijk reageren. Op één of twee ontwerpen is dus ook mogelijk.

Reageren kan tot en met 28 februari 2022 .
Jouw mening geven? ➥ www.samenzundert.nl.