Foto: Burgemeester Joyce Vermue (links) en John van Aert.


(Bron: internetbode – Foto: Joke Gosens)
Door Addo Sprangers

Vers van de pers heeft burgemeester Joyce Vermue dinsdagochtend het eerste exemplaar van het door Uitgeverij de Bode vervaardigde Jaarboek Zundert 2021 in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het Raadhuis van Zundert. Het boek werd uitgereikt door John van Aert, acquisiteur van de uitgeverij.


De burgemeester toonde zich bijzonder in haar nopjes met het Jaarboek Zundert 2021, een vervolg op het vorig jaar uitgegeven Jaarboek Zundert 2020 door Uitgeverij de Bode. Ook nu weer heeft de redactie van de Zundertse Bode alle teksten en foto’s voor het jaarboek samengesteld. Het boek is een kleurrijke uitgave geworden met alle hoogtepunten uit het afgelopen jaar 2021 en is vanaf heden verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten: Coop Van Bedaf in Achtmaal, Bruna Zundert in Zundert, Coop Wernhout in Wernhout en Plus Van Eekelen in Rijsbergen. Het boek kost 19.95 euro. Het Jaarboek Zundert 2021 kan ook worden besteld via www.bodeshop.nl en kost dan eveneens 19,95. Wilt u het boek thuisbezorgd krijgen, dan betaalt u 26,90 euro.

Vriend van de Bode

Voor nog geen tientje meer extra per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, ontvangt een leuke attentie en profiteert bovendien van vele extra’s. Meld u aan via www.vriendvandebode.nl.