(Bron/foto: Stuurgroep buurtpreventie zundert/zundert breed)

Uitnodiging – 5 april informatieavond Cybercrime

Cybercrime, iedereen kan slachtoffer worden!

Aan alle inwoners van gemeente Zundert.
Weet jij wat jouw risico’s zijn op het gebied van Cybercrime?
Ben je hiervoor verzekerd?
Wat is eigenlijk Cybercrime?
Hoe voorkom ik slachtoffer te worden van Cybercrime?

Op dinsdagavond 5 april 2022 organiseert Buurtpreventie Zundert in samenwerking met de gemeente en de politie een informatieavond die besteed wordt aan Cybercrime.
Digitale criminaliteit neemt hand over hand toe. Zo erg zelfs dat het de traditionele criminaliteit overtreft. En niet alleen onze ouderen zijn hierin doelwit, het kan ons allemaal overkomen. Je denkt een e-mailtje te krijgen van je eigen vertrouwde bank, en vervolgens… ben je slachtoffer van Cybercrime. Om meer bewustwording te creëren rondom de gevaren van Cybercrime is gekozen om extra aandacht te geven aan dit onderwerp.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt gastspreker Peter Lahousse uitgebreid welke vormen van Cybercrime er zoal zijn, hoe deze te herkennen, te voorkomen, of hoe te handelen als je getroffen wordt. Peter houdt zich reeds jaren bij de politie bezig met het opsporen van allerlei soorten van internetfraude en cybercriminaliteit. Hij weet dus als geen ander wat er speelt. Het belooft dan ook een zeer enerverende avond te worden. Kom naar deze avond en maak kennis met deze duistere vorm van criminaliteit.

De bijeenkomst is toegankelijk voor alle inwoners van gemeente Zundert.
U bent van harte uitgenodigd.

Wanneer: dinsdag 5 april
Waar: Gemeenschapshuis Het Wierenbos, Diepstraat 12 Wernhout
Hoe laat: Aanvang 19:30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Het aantal plaatsen is echter beperkt en daardoor zolang de voorraad strekt.Gezien de te verwachten opkomst willen wij u daarom wel vragen vooraf op te geven. Wij zien uw aanmelding graag uiterlijk 31 maart 2022 tegemoet.

Opgeven via het emailadres: communicatie@buurtpreventiezundert.nl
Graag tot dinsdag 5 april!
Stuurgroep Buurtpreventie Zundert