(Bron/foto: st cecilia)

Inmiddels draait muziekvereniging St. Cecilia weer zoals normaal. De jeugdband en de concertband repeteren weer fysiek op maandagavond in de Harmoniezaal. En tijdens deze repetities bereidt de vereniging zich voor op het Lenteconcert. Normaliter houdt St. Cecilia een Nieuwjaarsconcert, echter door de toen geldende maatregelen, was dit niet mogelijk. Vandaar dat St. Cecilia  in plaats van haar  Nieuwjaarsconcert, nu een Lenteconcert houdt.

Dit Lenteconcert is dan (eindelijk) de officiële aftrap met publiek voor het vieren van haar 100-jarig jubileum. Het concert start met een optreden van de Jeugdband onder leiding van Iris van Campen. Hierna neemt de concertband over. De concertband zal onder leiding van John Curfs een gevarieerd, herkenbaar programma wegzetten. Tijdens het concert wordt u meegenomen in de historie van de vereniging. Immers over 100 jaar St. Cecilia valt veel te vertellen.

Naast het lenteconcert is de vereniging druk bezig met voorbereidingen voor het verdere jubileumjaar. Zo is voor het kermisweekend de samenwerking gezocht met de St. Bavoloop en de horeca, zodat we een gezamenlijk muzikaal, sportief feestweekend tijdens de kermis kunnen organiseren. In ieder geval is er op zondag 19 juni een concert op het Linnekesplein. En daarnaast gaat er weer een RICH plaatsvinden. Deze concerten vinden plaats op 4,5 en 6 november in Sporthal ’t Trefpunt. Binnenkort is hier meer over te horen en te lezen.

Echter eerst staat het Lenteconcert op het programma. Dit vindt plaats op zaterdagavond 26 maart om 19.30 uur en zondagmiddag 27 maart om 13.30 uur in de Koutershof te Rijsbergen. De kaarten kosten € 7,50 per stuk (inclusief consumptiebon). De kaarten zijn te koop via de facebookpagina van St. Cecilia ->  https://nl-nl.facebook.com/sintceciliarijsbergen 

U bent van harte welkom.