(Bron/foto: galder-strijbeek.nl)

Van 21 maart t/m 13 mei 2022 wordt de Strijbeekseweg opnieuw geasfalteerd.

Dat levert veel ongemak op.
Via onze website proberen we de laatste informatie te geven.
https://galder-strijbeek.nl/Home/Servicepunt

Voortgang

Op 24 maart was de hele weg al afgeschraapt. Op 25 maart is men al begonnen met asfalteren van fietspaden. 

Aanwonenden

Aanwonenden kunnen bij hun huis komen. Dat gaat echter niet wanneer er geasfalteerd wordt, volgens de planning van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april tussen 07.00 en 17.00 uur. Hetzelfde geldt voor toegang van Ulvenhout tot de Daesdonckseweg. De Markweg en Goudbergseweg blijven de hele tijd bereikbaar vanaf het zuiden.

Overige informatie.

Aannemer Dura Vermeer haalt eerst de bovenste laag weg en brengt dan twee nieuwe asfaltlagen aan. Ook een gedeelte van het fietspad aan de oostkant van de Strijbeekseweg (van huisnummer 27a tot en met huisnummer 39) krijgt op sommige plaatsen een nieuwe asfaltlaag. Hierna herstraat de aannemer de inritten en zaait hij de bermen in.

Tijdens de werkzaamheden is de Strijbeekseweg afgesloten door het doorgaande gemotoriseerde verkeer. De omleiding is met borden aangegeven. Fietsers kunnen wel het fietspad langs de Strijbeekseweg blijven gebruiken.

Is de situatie anders geworden? Email dan even.

Link website gemeente