raadhuis zundert

(Bron/foto: gemeente Zundert – BAM)

 𝗪𝗲𝗲𝗸 𝟭𝟱 𝗡𝟲𝟯𝟴 𝗱𝗶𝗰𝗵𝘁 𝗶𝘃𝗺 𝗮𝗮𝗻𝗯𝗿𝗲𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗲𝗸𝗹𝗮𝗮𝗴 𝗶𝗻 𝗳𝗮𝘀𝗲 𝟴 𝗲𝗻 𝟵
Van maandag 11 april 2022 t/m vrijdag 15 april 2022 tussen 06.00 en 18.00 uur gaat de N638 dicht voor verkeer ivm het aanbrengen van de asfaltdeklaag in fase 8 en 9.
In onderstaande afbeelding is zichtbaar dat het gedeelte tussen Abdij Maria Toevlucht en Dams Transport is afgesloten.Voor fietsverkeer blijft de verbinding Rucphen – Zundert en v.v. open.
Dit geldt ook voor hulpdiensten en bestemmingsverkeer met uitzondering van groot (vracht)verkeer.

Overig verkeer wordt omgeleid via de lokale omleidingsroute Klein-Zundertseweg. Er worden verkeersregelaars ingezet gedurende de afsluiting.
Aanwonenden hebben deze week een brief ontvangen met meer informatie. In week 14 is BAM Infra bezig met de bermen langs de N638. Hiervoor blijft de N638 open voor verkeer. Dit gebeurd met een rijdende afzetting. Deze werkzaamheden zullen weinig tot geen hinder veroorzaken.

Bericht gemeente Zundert:
Dit in verband met het aanbrengen van de deklaag in fase 8 en 9.
Tijdens de werkzaamheden eind 2021 waren de weersomstandigheden niet goed genoeg om deze deklaag aan te brengen.Het gaat om het gedeelte tussen Abdij Maria Toevlucht en Dams Transport. Voor fietsers, hulpdiensten en bestemmingsverkeer (uitgezonderd groot vrachtverkeer) blijft de weg open. Ander, doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Klein Zundertseweg. Er zijn verkeersregelaars aanwezig. Restaurant De Moerse Bossen blijft via een tijdelijke rijbaan bereikbaar.Vragen? Provincie Noord-Brabant: ➥ 073-681 28 12.

#BAMinjouwbuurtGemeente ZundertGemeente RucphenZundertse BodeRucphense Bode