(Bron/foto: museum de weeghreyse)

Elke zondagmiddag van 14.00-17.00 uur is Cultuurhistorisch centrum ‘de Weeghreyse’ geopend.
Het museum heeft een schat aan informatie over de historie van de gemeente Zundert en de daartoe behorende kerkdorpen Zundert, Achtmaal, Wernhout, Klein–Zundert en Rijsbergen. Daarnaast zijn er regelmatig wisseltentoonstelling op het gebied van kunst en cultuurhistorie. Bezoekers worden onthaald met thee of koffie en vaak komen er interessante of ontroerende verhalen voorbij. Om dit in de toekomst te kunnen voortzetten hebben we meer vrijwilligers nodig!

U wordt ongeveer 1 middag per 3 maanden ingeroosterd. Uiteraard wordt u ingewerkt. U ontvangt bezoekers tijdens de openingsuren, int de toegangsprijs, informeert ze, voorziet ze van koffie of thee, evt. assisteren bij bezoek van schoolkinderen.
Een keer per jaar organiseert het bestuur een gezellige en informatieve vrijwilligersavond om de vrijwilligers te bedanken.

Meer informatie zundert voor elkaar.