(Bron: internetbode – Foto: Peter Visser)
Door: Addo Sprangers

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers in de regio. De oefenwedstrijd tussen de Zundertse Selectie en NAC – een jarenlange traditie – wordt op woensdag 6 juli als vanouds op sportpark De Wildert gespeeld. Het duel begint om 19.00 uur. Kaartverkoop is aan de kassa.

In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is er steevast één wedstrijd waar door de liefhebbers in de regio reikhalzend naar wordt uitgekeken: het traditionele treffen tussen de Zundertse Selectie en NAC in Zundert.
Die krachtmeting viel vorig jaar in ieder geval niet positief uit voor de Zundertse Selectie.

Wie had gehoopt op een stunt(je), kwam toen bedrogen uit. Op sportpark De Wildert gingen de lokale helden, na een ruststand van 0-5, met maar liefst 0-8 onderuit. in 2020r ging de wedstrijd vanwege het coronavirus niet door. Het jaar ervoor was dat nog wel het geval. Toen won NAC onder tropische temperaturen het duel met 0-4.

Hoe het dit jaar uitpakt, weten we over een week.
Daar waar bij NAC nog druk wordt gewerkt aan de samenstelling van de selectie voor het komende seizoen, zijn de namen van de voor de Zundertse Selectie geselecteerde spelers reeds bekend.
VV Zundert levert dit jaar Wim Kas, Frenk Zagers, Siemen Boomaerts, Lars van Elsacker en Tjeu van der Heijden.
Moerse Boys wordt vertegenwoordigd door Daan van den Broek, Justin Houtzager, Jesse Mouws, Rik Mol en Joris Goossens.
Namens VVR geven Bram Janssen en Joep van Opstal acte de présence.
VV Wernhout levert Mathieu Rombouts en Marvin Antens.
De bij VV Achtmaal opgeroepen spelers tot slot zijn Roy Nouws en Erik Bink.

Trainer/coach van de Zundertse Selectie dit jaar is Joost Anthonissen (VV Wernhout).
De staf wordt gecompleteerd door assistent-trainer Etienne Hereijgers (VV Zundert), elftalleider Yannick Nelemans (VV Zundert) en verzorgster Marcella Jacobs (VV Zundert). NAC speelt komende week overigens nóg een oefenwedstrijd op De Wildert. Zaterdag 9 juli is Excelsior Rotterdam de tegenstander.
Het duel begint om 19.00 uur. Kaartverkoop is aan de kassa.