(Bron/foto:Diakonia NGK Rijsbergen)

A L P H A     C U R S U S

Na 2 jaar stilte kunnen we weer een start maken met ALPHA. Ontdek in ongeveer 14 bijeenkomsten méér over God, Jezus, de Bijbel en bidden. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige manier.

Elke bijeenkomst bestaat uit 3 onderdelen: een lekkere maaltijd, een inspirerend verhaal over één van de onderwerpen en daarna is er ruimte om gedachten en vragen te delen in een kleine groep. Zin om aan te schuiven of een keertje vrijblijvend kennis te maken? Iedereen is van harte welkom.

Nodig ook in uw familie, vrienden- en/of kennissenkring mensen uit waarvan u denkt dat zij samen met ons verdere stappen willen zetten om Jezus te leren kennen of beter te leren kennen. U heeft alle tijd om mensen hiervoor te benaderen, want wij starten op 14 september 2022.

Waar: Gebouw Diakonia, Gommersstraat 87, 4891 AP, Rijsbergen. Voor verdere informatie kunt u terecht bij het Alpha team, telefoonnummer: 0640484057.