raadhuis zundert

(Bron/foto: gemeente Zundert)

Dan is Scale Advies op zoek naar jou. De jeugdhulpregio West-Brabant West* vindt het belangrijk om goede zorg te leveren, zeker in moeilijke en onveilige situaties voor jongeren en gezinnen. We horen graag van jongeren en ouders die te maken hebben of hebben gehad met jeugdbescherming wat hierin goed gaat, maar ook wat we nog kunnen leren! Scale Advies is hierom ingeschakeld om ons te helpen.

Heb jij ervaring binnen de jeugdbescherming? Wil jij jouw ervaring gebruiken om hulp te verbeteren? Of om juist te laten weten wat al goed gaat? Geef je dan op via participatie@scaleadvies.nl of via 06 55 55 56 67.

Scale Advies is een onafhankelijke partij en de gedeelde ervaringen zullen nooit herleidbaar zijn. Ervaringen worden anoniem verwerkt en de regio zal niet weten wie er hebben meegedaan en via welke professional deze zijn aangemeld. Veiligheid en vertrouwen van cliënten én professionals staat voorop, dit alles om samen naar een betere jeugdzorg toe te kunnen werken.

*De jeugdhulpregio West-Brabant West bestaat uit de gemeenten: Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert.

Meer informatie gemeente Zundert