(Bron/foto’s : St Bavo Basischool)

Vandaag zijn we gestart met een feestelijke opening van PBS. Wat is het precies en hoe gaan we er mee om is aan de kinderen uitgelegd. PBS staat voor een aanpak om het gewenste gedrag te versterken en op het voorkomen van probleemverdrag.

Onze leerkrachten hebben eerst een fout voorbeeld laten zien van het buitenspelen. Wat een inlevingsvermogen bij onze collega’s tijdens het uitspelen ervan. De kinderen hadden hierbij de grootste lol. Daarna hebben we het goede voorbeeld laten zien.

Door de school heen komen posters te hangen met twee poppetjes die het juiste gedrag aan de kinderen laten zien. Op de foto’s ook de onthulling van deze poppetjes. Er is een prijsvraag uitgeschreven voor het vinden van leuke namen.

U als ouder kunt zich nog inschrijven, via Parro, voor de informatieavond aanstaande donderdag rondom dit onderwerp. In de laatste nieuwsbrief kon u daar al meer over lezen.