(Bron/foto: service apotheek de weerijs)

Reuma is een verzamelnaam van meer dan 100 aandoeningen aan spieren, pezen en gewrichten. Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma. Vaak zie je dit niet. Maar de meeste vormen van reuma veroorzaken pijn, stijfheid en vermoeidheid.

Heb je reuma? En vragen over je medicijnen? We helpen je graag! Onze taak is om bij te houden welke medicijnen je gebruikt. En of je die veilig naast elkaar kunt gebruiken. Daarom is het slim om altijd naar dezelfde apotheek te gaan. Geef ook aan ons door als je voedingssupplementen, zoals vitaminen of kruidenproducten gebruikt. Die kunnen namelijk een wisselwerking met je medicijnen hebben. Lees hier de 8 meest gestelde vragen over reuma: https://bit.ly/3BxUqNk

#reuma#wereldreumadag#pijn#stijfheid#vermoeidheid