(Bron/foto: Samen Sterk Rijsbergen)

We zijn hard op zoek naar mensen die een jurycursus willen gaan doen voor onze vereniging. Geen jury = geen wedstrijden..

DE OPLEIDING

De juryopleidingen van de KNGU zijn van hoge kwaliteit en praktijkgericht. Dus geen saaie theorielessen, maar vooral online e-learnings en praktische opdrachten onder leiding van deskundige docenten. Juryopleidingen en -bijscholingen worden aangeboden op diverse niveaus en voor verschillende disciplines.

Kosten:

Juryopleidingen en het digitale cursusmateriaal worden gratis verstrekt door de KNGU. Een jurylid dient lid te zijn van een vereniging aangesloten bij de KNGU.

Toelatingseisen:

Leeftijd minimaal 16 jaar bij aanvang van de juryopleiding.

Duur:

Een juryopleiding duurt maximaal 18 uur en sluit je af met een examen. Naast de instructie-avonden waar je extra ondersteuning gaat krijgen, zullen er opdrachten meegegeven worden om thuis te doen om zo het jureren onder de knie te krijgen. Voor de zelfstudie kun je uitgaan van gemiddeld twee uur per week gedurende de opleiding.

Als je dit hebt behaald, moet je minimaal 3x per jaar een wedstrijd jureren. Deze datums kun je in het begin van het jaar zelf indelen.

Bij vragen kunt u ons bereiken via turnselectie@samensterkrijsbergen.nl

Graag horen we voor 16 oktober of dat je hier interesse in hebt!

Wij hebben jullie hulp heel hard nodig om mee te mogen doen aan de wedstrijden!

Kom jij ons helpen?