(Bron/foto’s : Zundert Breed/ Charles van Campenhout)

Hans van Geel pastoor in hart en nieren en dat al 25 jaar

Hans van Geel vierde vandaag met een H. Eucharistieviering zijn 25 jarige priesterjubileum in een volle Heilige Trudo. Hans van Geel is begonnen als verpleegkundige en na jaren groeide het verlangen om te gaan werken voor Gods kerk. Hans van Geel, pastoor van de parochie Christus Koning in Zundert en van de Sint Franciscusparochie in Rucphen is vandaag tijdens de H. Eucharistieviering in het zonnetje gezet. Ook burgemeester Joyce Vermue en oud burgemeester Leny Poppe-de Looff en beide echtgenoten waren aanwezig. Tijdens de dienst zijn vele mooie woorden gesproken en is ook een mooie Icoon gegeven wat gelijk gezegend is. Na afloop van de dienst was er een druk bezochte receptie in Café Zaal Het Wapen van Zundert.