(Bron/foto: ’t smidshuis)

Lieve Smidshuis gasten,

We kunnen het zelf nog niet bevatten maar na ruim 33 jaar het gezicht te zijn geweest van ’t Smidshuis willen wij jullie vertellen dat we gaan stoppen.

Wat hebben we veel gedaan in al die jaren. We hebben gebouwd, verbouwd, 3 kinderen zijn geboren en opgegroeid in ’t Smidshuis, vele carnavals, kermissen en Koninginnedagen meegemaakt en boven alles heel veel mensen van zowel binnen als buiten Rijsbergen in onze zaak mogen begroeten en voorzien van lekkere frietjes en snacks. Hiervoor zijn wij iedereen enorm dankbaar! koninginnedagen meegemaakt en boven alles heel veel mensen van zowel binnen als buiten Rijsbergen in onze zaak mogen begroeten en voorzien van lekkere frietjes en snacks. Hiervoor zijn wij iedereen enorm dankbaar!

Per 03-01-2023 zal onze zaak overgenomen worden door de nieuwe eigenaren Wan Wan en Su. Zij zullen het Smidshuis voortzetten zoals jullie van ons gewend zijn. Vanaf 22 november zullen Wan Wan en Su mee gaan werken in ons bedrijf.

Nieuwjaarsdag, 1 januari 2023 zal onze laatste werkdag zijn. Tot die tijd voorzien we jullie nog graag van lekker eten.

Hierna breekt voor ons een nieuwe fase aan, een fase zonder ’t Smidshuis maar hopelijk een fase waarin we meer tijd krijgen om samen leuke dingen te gaan ondernemen.

Lieve groetjes,

Jean-Louis & Karin