(Bron/foto: Stichting Theater Zundert)

Stichting Theater Zundert heeft besloten om de voorstelling Mart & Movies van Mart Hillen gratis toegankelijk te maken. We willen  theaterliefhebbers  in deze bijzondere tijden de unieke gelegenheid bieden om laagdrempelig te komen genieten van deze gitaarvirtuoos.

In zijn nieuwe theaterprogramma Mart & Movies vertelt Mart over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit een recente film als Bohemian Rhapsody over Queen.

‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar!’

Giel Beelen

‘Well… I guess I can retire now. I’m looking forward to buy tickets for his concert.’

Gitaargigant Tommy Emmanuel

Om toegang te verkrijgen moet u zich via de website van theater Zundert (www.theaterzundert.nl) aanmelden. Dit doet u door op tickets te klikken en daarna op het witte balkje met tickets €0 te klikken. Vervolgens logt u in met uw naam.

Degenen die reeds een kaartje gekocht hebben, krijgen hun geld uiteraard teruggestort.

Mis de voorstelling van deze jonge getalenteerde gitaarvirtuoos niet!!