(Bron/foto: Zundert Breed/Walk for Children)

Walk for Children 2e kerstdag in Rijsbergen

Voor de 8de keer organiseert Stichting Let the Children Play een wandelevenement.

Walk for Children zegt alles over het doel van dit wandelevenement. Wandelen voor kinderen van Amasiko Greenschool in Oeganda. Lekker uitbuiken/uitwaaien door het buitengebied van Rijsbergen op maandag 26 december (2e kerstdag). U kunt tussen 12.30 en 13.30 uur starten voor de 7 en 10 km bij sporthal ’t Trefpunt, Laguitensebaan te Rijsbergen. Deelname is €6 p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis). Er is een rustpunt waar u een lekker bakje koffie/thee kunt drinken (met toiletvoorziening) en na de wandeling krijgt u een kop snert of chocomel aangeboden en is er nog een gezellige tombola met leuke prijzen. Deelname is op eigen risico.

Wandelt U mee? Voor meer inlichtingen kunt u terecht via letthechildrenplay@hotmail.nl of www.letthechildrenplay.nl of via FB pagina van Stichting Let the Children Play.

Kerstwandeling Walk for Children

Maandag 26 december, 2e kerstdag

Inschrijfgeld zes euro (kinderen tot 12 jaar gratis)

7 – 10 km

Inschrijven tussen 12.30 en 13.30 uur bij sporthal ’t Trefpunt, Laguitensebaan 60 te Rijsbergen

(Zie ook de Agenda van Rijsbergen Digitaal)