(Bron/foto: gemeente Zundert)

Wij zijn trots op onze partners en betrokkenen in Zundert Floreert!
Al vier jaar werken we samen om meerwaarde te creëren in het buitengebied. De mensen in het gebied doen samen wat nodig is om het gebied gezonder, toekomstbestendiger en robuuster te maken: Zundert Floreert!

Deze werkwijze heeft een mooie erkenning gekregen. We zijn namelijk genomineerd voor de Aandeslag-Trofee 2022! Een trofee voor projecten en plannen van overheden en samenwerkingsverbanden die duidelijk proberen een probleem op te lossen.

Met grote dank aan onze partners: Dorpsraad Wernhout, Dorpsraad Klein Zundert, Achtmaal.info / Dorpsraad, Dorpsraad Rijsbergen, ZLTO Zundert-Rijsbergen, Treeport, Provincie Noord-Brabant, Waterschap Brabantse Delta en veel anderen die hebben meegewerkt.