(Bron/foto: Politie basisteam Weerijs)

Het duurt niet lang meer of het is oud en nieuw, een gezellige én veilige avond voor iedereen zou je wensen. De praktijk is helaas soms anders, want als je schade oploopt of zelfs gewond raakt door (illegaal) zwaar vuurwerk dan is het gevoel van gezelligheid snel weg.

Daarom vragen we jullie hulp bij het voorkomen hiervan door de handel in illegaal vuurwerk tegen te gaan. Denk jij dat er ergens in jouw omgeving wordt gehandeld in illegaal vuurwerk of heb je vermoedens dat iemand in je buurt illegaal vuurwerk opslaat? Laat het ons weten via 0900-8844 of via Meld Misdaad anoniem op 0800-7000.

Naast dat het illegaal is kan het ook levensgevaarlijk zijn voor de buurt als er iets misgaat. Dus zorg voor een veilige woonomgeving en een veilig oud en nieuw voor iedereen en help als je informatie hebt.