(Bron/foto: Froeling Fysiotherapie)

Graag willen wij aandacht besteden aan een mooi initiatief in de gemeente Zundert; café Brein. Dit café is een initiatief van bewoners van de gemeente Zundert voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Café Brein organiseert iedere vierde donderdag van de maand een bijenkomst voor mensen met NAH, hun mantelzorgers en familieleden. Het is een gezellig, rolstoeltoegankelijk café waar de gelegenheid bestaat om lotgenoten en ervaringsdeskundigen in een informele sfeer te ontmoeten.

Maar café brein doet nog meer. Op 22 december gaan ze een “culturele reis” maken door de Trudo kerk in de Molenstraat 7. Om 15:00 wordt men verwacht om daar rondgeleid te worden door Johan Zagers, een vrijwilliger van de parochie die heel veel weet van het gebouw en de aanwezige kunst. Ook staat een bezoek aan de pastorie op het programma.

Dus ben je iemand met NAH, of ben je een mantelzorger of familielid van iemand met NAH, kom dan ook op 22 december naar de Trudokerk in de Molenstraat.

Aanmelding vooraf is niet nodig, je bent van harte welkom om aan te sluiten. Voor meer informatie: www.cafebreinzundert.nl