(Bron/foto: Zundert Breed-Charles van Campenhout))

En de winnaar is

En de winnaar van de corso foto wedstrijd is Mieke van den Heijkant – Van der Velde. Mieke zat in de zaal en zag het allemaal gelaten aan. Tot ze haar naam hoorde en naar voren mocht komen. Voor de winnende foto heeft Mieke meerdere foto’s moeten maken. Veel vond zij niet goed genoeg. Tot deze die nu gewonnen heeft. Een foto met een vrouw uit het raam die een wagen fotografeert. Deze foto geeft ook een spiegeling in de etalageramen wat een mooi effect geeft. Ook zie je hier goed hoe groot een corso wagen is.

Nummer twee was de foto van Annemarie Schuiling. Zij had de vissen in de avonduren vastgelegd. Op deze plaat lijkt het alsof de vissen naar het wateroppervlak zwemmen.

Nummer drie de foto van Jeanet Zagers. Dit was een discussie foto. Kan het wel of niet. Welk jaar is de foto gemaakt. De achtergrond blijkt bij goed kijken een posterdoek te zijn. Op deze foto worden de Dahlia’s in een cementtrommel voorzien van wat cement om het juiste effect te geven.

De ingezonden foto’s waren minder in aantal als voorgaande edities. De voorzitter Jos Jochems hoopt dat de komende jaren het aantal van de ingezonden foto’s weer richting de 100 – 150 gaat.