(Bron/foto: gemeente Zundert)

Per 1 januari hebben wij een nieuwe afvalinzamelaar: Saver. Dit betekent dat uw afval inzameldagen per 1 januari gaan veranderen.

Heeft u de Afvalwijzer-App nog niet? Download hem dan!

Op deze app staat altijd het nieuwste overzicht van de inzameldagen. Met de app vergeet u nooit uw afval op tijd aan straat te zetten. Controleer even of uw notificaties goed staan. Dan krijgt u een seintje op uw inzameldagen. Handig toch?

U kunt ook uw persoonlijke afvalkalender uitprinten via www.mijnafvalwijzer.nl. Vul uw adresgegevens in én klik op het icoontje ‘PDF’.

Waarom veranderen de inzameldagen?

Saver haalt het afval ook op in de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal, Woensdrecht en (vanaf 1 januari) Rucphen. Doordat wij en Rucphen per 1 januari aansluiten bij Saver, hebben zij alle inzamelroutes opnieuw, zo efficiënt mogelijk ingedeeld.

Meer informatie vindt u op de websites van Saver en Samen aan de Bak.