(Bron/foto: Zundert Breed)

Vincent van GoghHuis Zundert

In de kerstvakantie organiseert het Vincent van GoghHuis in Zundert een rondleiding voor kinderen van 4 t/m 12 jaar op woensdag 28 en zaterdag 31 december én op woensdag 4 en zaterdag 7 januari. Het programma start om 13:30 en duurt uiterlijk tot 15:00 en zal plaatsvinden in het Van GoghHuis (Markt 26-27) in Zundert. Inschrijven kan via de volgende link: Wil je meedoen?
Schrijf je dan nu in: https://forms.gle/4QgoBv31AneEzVYU7

Tijdens dit programma krijgen kinderen een uniek kijkje in het leven van de grootmeester Van Gogh, die in Zundert is geboren. Wie is nu eigenlijk Vincent van Gogh en hoe zag zijn leven eruit? Wie was hij als kind en waarom werd hij kunstenaar?

Op een speelse wijze worden de kinderen door een gids aan de hand meegenomen door het Van GoghHuis. Tussendoor krijgen ze opdrachten en gaan ze gezamenlijk in gesprek over het eerste gedeelte van Van Gogh’s leven.

Kinderen krijgen gratis toegang tot het museum. Aan de ouders (die meewillen) vragen we de normale toegangsprijs (€9,-), maar krijgen gratis toegang bij het tonen van een museumjaarkaart of lidmaatschap van vriendenloterij.

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in: https://forms.gle/4QgoBv31AneEzVYU7