(Bron/foto: politie Basisteam Weerijs)

Ken jij het AMBER Alert? Het is een alert dat wij als politie inzetten wanneer een kind in levensgevaar is . Hierbij vragen we dan de hulp van het publiek bij het uitkijken naar het vermiste kind . Erg belangrijk dus!

In onze post kan je lezen hoe het AMBER Alert ontstaan is, wanneer wij het inzetten en hoe jij kan meehelpen als er een AMBER Alert is. Want hoe groter het bereik van een AMBER Alert, hoe groter de kans dat het kind gevonden wordt.

Krijg jij de alerts al binnen op je telefoon?

Het downloaden van de Burgernet app kan eenvoudig via de Google Play store en Apple store. Lees je dit mobiel? Klik dan onderstaande links aan om direct de app te kunnen downloaden

Apple store (Apple iOS):

Apple ios store

Google Play store (Android):

Android Google play store

Download jij de app en help jij mee?