(Bron/foto: Etten-Leur city app)

Kees Maas (75), ook wel bekend als ‘de stem van de koers’ stopt eind augustus als wedstrijdspeaker.

Dat zou onder andere betekenen dat hij op 20 augustus nog 1 keer te horen zal zijn als speaker bij de Profwielerronde Etten-Leur. Komend weekend is hij ook voor het laatst te horen bij de ARV Achilles cross in Etten-Leur. In maart van dit jaar is hij maar liefst 56 jaar actief als speaker!

Wereldkampioenschappen, de Ronde van Frankrijk, van Italië, van Spanje, de Amstel Gold Race, de Eneco Tour, Kees maakte het allemaal mee. “Eind augustus stop ik als wedstrijdspeaker. Uiteraard in Etten-Leur. Daarna nog links en rechts iets aan elkaar babbelen, maar geen wedstrijden meer.”

Bekijk de fotocollage op Etten-LeurCityApp.nl. Een kleine ode aan de grote Kees: https://bit.ly/3ISNKP8