(Bron/foto: gemeente Zundert)

We hebben de weersomstandigheden goed in de gaten gehouden. De verwachting is dat het vanmiddag opklaart. We passen het programma op de weersomstandigheden aan, indien nodig. En we treffen extra maatregelen op het plein.

Iedereen is van harte welkom om te komen. Onze postbodes Trek en Trees zijn er bij om leuke kaartjes uit te delen. De Cultuurprijs wordt uitgereikt. En Zundertse ondernemers zorgen voor een warme hapje en drankje.

Houd rekening met gladheid als je deze kant op komt. Onze collega’s van de strooidienst zijn bezig om de wegen sneeuwvrij te maken. Vertrouwt u het niet? Blijf dan lekker thuis. Er zullen dit jaar genoeg momenten zijn om elkaar te spreken en te ontmoeten.

Houd social media in de gaten.
Mochten er veranderingen zijn, dan laten we het via facebook weten.