raadhuis zundert

(Bron/foto: gemeente Zundert)

Het is koud buiten. Niet echt weer om in je tuin te werken, zou je denken. Niets is minder waar! Je kunt alvast wat dingen in je tuin doen, bijvoorbeeld de fruitbomen snoeien of onkruid weghalen. Zo voorkom je een overvolle GFT+E-container in het voorjaar.

Van GFT+E-afval wordt weer compost en biogas gemaakt. Je tuin opruimen is dus goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. Ben je benieuwd naar meer van dit soort tips? Volg dan de socials van ‘Samen aan de bak’.

Samen aan de Bak:
De winter is nog in volle gang, toch zijn er al een hoop dingen die je in je tuin kunt doen. Zo kun je fruitbomen snoeien en alvast wat onkruid weghalen. Dat scheelt je een overvolle GFT+E container in het voorjaar. Van het tuinafval uit jouw GFT+E container maken wij weer compost en biogas. Met het opruimen van je tuin ben je dus niet alleen goed bezig voor jezelf maar ook voor het milieu!

#GFTE#samenaandebak#tuinafval#groenecontainer#bladeren#onkruid