(Bron/foto’s : Communiewerkgroepen Parochie Christus Koning)

Op zondagochtend 12 februari waren er een hoop ouders met hun kinderen al op tijd uit de veren. Niet omdat ze iets voor Carnaval te doen hadden, dat is pas volgende week.
Deze ouders gingen op weg naar de Trudo kerk in Zundert.
Alweer de 3de FamCat bijeenkomst stond op de agenda.


Nog steeds zijn alle communicanten ontzettend enthousiast en ook de liedjes zingen ze luidkeels mee.
Wat is dat leuk om te zien en te horen! De communicanten hebben uitleg gekregen over de kazuifels, het een filmpje gezien over het verhaal van de 12 stenen, zelf stenen beschilderen die na de mis uitgedeeld zijn aan de bezoekers van de kerk, uitleg gekregen over hoe een viering in elkaar zit en er werd natuurlijk gezorgd voor wat fruit en drinken.

Tijdens de viering werd er op de pastorie nog een bijbelverhaal voorgelezen. De communicanten van Rijsbergen hebben voorbedes gelezen en geholpen met het dekken van het altaar.
De ouders startten met een leuk verhaal over een knorrige beer en aan het einde van het oudergedeelte stond er natuurlijk weer koffie en thee voor iedereen klaar in de kerk.

We willen wederom alle vrijwilligers bedanken voor hun hulp en zeker ook het koor van Rijsbergen voor het verzorgen van de liederen.
Op naar de volgende FamCat op 12 maart.
En in de tussentijd worden de communicanten op de hoogte gehouden met de communiekrant. Een nieuwsbrief met speciale informatie voor de kinderen.


Tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet, alle communiewerkgroepen van parochie Christus Koning