(Bron/foto: Dorpsraad Rijsbergen)

Dorpsraad Rijsbergen kan terugkijken op een wel zeer geslaagde actie voor de Voedselbank.

Vanaf eind november kon bij de Plus supermarkt gespaard worden voor een boodschappenpakket ter waarde van 55 euro.

De zegeltjes konden echter ook worden gedeponeerd in een speciaal daarvoor geplaatste bus voorbij de kassa in de supermarkt. Van die gelegenheid is veel gebruik gemaakt. Er zijn in totaal voor 54 volle spaarkaarten aan zegeltjes ingeleverd; een winkelaarde van in totaal 2970 euro!
Dorpsraad Rijsbergen is trots op alle bewoners die hebben meegedaan aan de actie en dankt ook PLUS Van Eekelen voor de medewerking. En de Voedselbank….die toonde zich uitermate verheugd met de geste vanuit het gehele dorp Rijsbergen.

#samenwerken#samensterk#voedselbank#spaaractieplus