(Bron/foto: Zundert Breed)

We nodigen u van harte uit voor onze nieuwe expositie.

“De Fotovrienden op pad” zijn trots om hun nieuwe tentoonstelling te presenteren, met natuur- en landschapsfotografie op 22 en 23 april 2023 in Hoeve Klein Zundert.

Deze expositie toont de prachtige fotografie van de Fotovrienden, die zich hebben laten inspireren door de natuur en het landschap. De tentoonstelling bevat een diverse selectie van foto’s, waaronder landschappen, planten en dieren in hun natuurlijke omgeving.

De Fotovrienden zijn een groep enthousiaste fotografen die graag de schoonheid van de natuur vastleggen. Ze hopen dat hun werk bezoekers inspireert om ook naar buiten te gaan en de natuur te ontdekken.

De zesde editie van de tentoonstelling is gratis toegankelijk en wordt gehouden op 22 en 23 april 2023 in Hoeve Klein Zundert. We nodigen iedereen van harte uit om langs te komen en te genieten van deze prachtige fotografie