raadhuis zundert

(Bron/foto: gemeente Zundert)

Wij proberen jouw buurt zo netjes mogelijk te houden. Als kwaliteitsniveau voor onze beplanting en verharding, hebben wij kwaliteitsniveau B. Maar, wat is nu kwaliteitsniveau B? Mag je hierbij verwachten dat het perkje naast jouw huis altijd onkruid- en bladvrij is? Of mag hier juist wel wat onkruid staan én wat blad liggen? Ga met ons mee op schouw én ontdek het!

Op zaterdagochtend 3 juni organiseren wij twee schouwronden. Een schouwronde start in ons raadhuis met een korte uitleg. Deze uitleg is maar kort, hierna gaan we naar buiten. We bezoeken plantsoenen in de omgeving van ons raadhuis. Zo ervaar jij zelf wat kwaliteitsniveau B is.

De eerste schouwronde is van 9.00 tot 11.00 uur, de tweede van 11.00 tot 13.00 uur.
Ga jij met ons mee?
Meld je dan voor donderdag 1 juni aan via: meldingen.zundert@idverde.nl. Zet in jouw mail of je bij de eerste of tweede ronde aanwezig bent.