Logo Zundert Breed

(Bron/foto: Zundert Breed)

De wegwerkzaamheden in Zundert zorgen hier en daar voor problemen. Vandaag wordt het wegdek in de Willem passtoorsstraat en de kruising kapellekestraat/kapelakker geasfalteerd. Niet iedereen blijkt daarvan op de hoogte te zijn gebracht. Bewoners van de Kapelakker, Zandakker en de Brug kunnen vandaag enige tijd hinder ondervinden omdat ze hun straat niet uit kunnen. Omwonenden die wel een informatie brief hebben ontvangen werden eerder al geadviseerd hun auto alvast elders te parkeren.

Update Gemeente Zundert

Op 9, 10, 11, 14 en 15 augustus zijn er asfalteringswerkzaamheden aan de W. Passtoorstraat en Kapellekestraat. Deze werkzaamheden vinden plaats van 7.00 tot 17.00 uur. Het werkgebied is dan afgesloten voor doorgaand verkeer.

De woningen aan De Brug, Zandakker en Kapelakker blijven bereikbaar. U kunt deze wijk tijdens deze werkzaamheden altijd in- en uitrijden via óf De Brug óf de Kapelakker. Via welke kant dit mogelijk is, hangt af van de werkzaamheden ter plaatse. Het in- en uitrijden is op deze dagen op aanwijzing van verkeersbegeleiders en personeel van aannemer Van Gelder.

De bewoners van De Brug, Zandakker en Kapelakker zijn hierover geïnformeerd.