(Bron/foto’s: Etten-Leur city app)

De prestigieuze Oscar Carré Trofee gaat dit jaar naar Kevin Van Geet, directeur van circus Harlekino / KerstCircus Etten-Leur. De prijs is afgelopen weekend uitgereikt.

De Club van Circusvrienden Nederland reikt sinds 1981 de Oscar Carré Trofee uit. Deze, in de circusbranche zeer gewaardeerde, onderscheiding wordt toegekend aan de artiest(en) of directies /organisatoren die een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de circuskunst hebben geleverd.

Kevin van Geet is niet alleen de jongste circusdirecteur van Nederland, maar ook succesvol producent van zomer- en kerstcircussen waarmee hij in relatief korte tijd een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Kevin gelooft in de (aantrekkings) kracht van het klassieke circus, met dieren, en heeft zich tot een geweldige ambassadeur voor de gehele circusbranche ontwikkeld.

Het is de 26ste keer dat de Oscar Carré Trofee wordt uitgereikt. Tot de eerdere winnaars van de trofee behoren onder andere Fredy Knie jr., Herman Renz en Henk van der Meijden.

Van harte gefeliciteerd, Kevin & Team!