(Bron/foto: Politie Basisteam Weerijs)

Heb jij altijd al de 112 telefoon op willen nemen?

Word jij enthousiast van het idee dat je de politie op straat mag aansturen? Grijp dan nu je kans, want de meldkamer Zeeland West-Brabant zoekt nieuwe collega’s!

Kun jij multitasken? Ben je een kei in goed luisteren, werk je graag samen en ben je empathisch én stressbestendig? Dan zoeken wij jou! De vacature voor centralist staat nu open en wie weet word jij onze nieuwe collega op de meldkamer. Wij bieden jou een verzorgde (en betaalde) opleiding en je krijgt meteen salaris!

Voor deze functie organiseren wij een voorlichtingsavond op 24 april 2024 van 19:00 uur tot 21:00 uur op de locatie in Bergen op Zoom. Het is belangrijk dat je hierbij aanwezig bent, want tijdens deze voorlichting krijg je meer informatie over het sollicitatietraject, de opleiding en de functie van centralist meldkamer. Meld je aan via droc.recruitment.hrm@politie.nl. Nadere informatie krijg je daarna per mail toegezonden. Vermeld duidelijk dat je je aanmeldt voor de voorlichting in Bergen op Zoom.

Bel of mail met Petra Asselbergs (06 -11 38 52 01, petra.asselbergs@politie.nl ) als je meer informatie over de functie wilt hebben.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met Werving & Selectie op 088 – 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 29 april 2024 via de sollicitatiebutton.

https://kombijde.politie.nl/vacatures