(Bron/foto’s: opleidingscentrum West-Brabant/Bouwmensen Zuidwest)

De afgelopen twee dagen waren wij aanwezig op het evenement Game On 2024! Dit evenement vond plaats op de schaatsbaan in Breda en werd georganiseerd voor 2000 leerlingen uit het voortgezet onderwijs in de regio West-Brabant.

Game On 2024 draait om het zien, doen en ervaren van techniek en technologie. Tijdens hun bezoek aan Game On gingen leerlingen actief aan de slag met opdrachten, mini-workshops, maken, testen en doen! Bij onze partner Vakopleiding Hout mochten de leerlingen bijvoorbeeld een Da Vinci-brug maken, een brug zonder gebruik van schroeven of lijm. Bij de Afbouwprofs Opleidingsbedrijven volgden ze een workshop stukadoren.

We zijn tevreden dat we samen met zoveel bedrijven en organisaties de leerlingen een goed beeld hebben kunnen geven van de beroeps- en opleidingsmogelijkheden in de techniek.

Koninklijke Bouwend NederlandBVR Groep BVVan WijnenOpleidingscentrum West-BrabantStukadoorsbedrijf van Baal RijsbergenAfbouwprofsSuperprofVakopleiding Hout