(Bron/foto: Het Kaffee Rijsbergen)

Feestweek in Rijsbergen!

Deze week is het Kermis en dat betekend dat we een feestelijk weekend tegemoet gaan. Op zaterdag komt de JPK-band optreden in de tuin van Het Kaffee. Heerlijke blues-rock dus kom lekker dansen, headbangen en genieten!
Om 21.00u start de band en we vragen €5,- entree.

Zondag is het Bavoloop en wordt er om 10.30u gestart met de rollators. Om 11.00u mogen de kinderen, om 12.30u de 10km renners en om 14.00u de 2,5 en 5km.

De route loopt dubbel voor het Kaffee langs dus je kunt dit jaar je favoriete deelnemers heel vaak aanmoedigen als je bij ons komt kijken.

Peter van den Bemd en Bart Haast voorzien het publiek van de nodige informatie en hun gebruikelijke charmes dus dat maakt het extra feestelijk voor de deelnemers en het publiek!

Aansluitend kan er meer sport gekeken worden. Om 15.00u gaat het scherm aan en speelt Oranje de eerste EK-wedstrijd tegen Polen. Op ons terras kun je samen met vrienden en familie komen juichen voor het Nederlands elftal.

Ondertussen schildert @onefouroneillustratiedesign rustig verder. Opnieuw oranje vandaag, maar ook de rest van het kleurenpalet komt deze week weer aan bod.

En wij gaan verder met de voorbereidingen voor het weekend:
• gras maaien
• tv testen
• bier klaar zetten
• oranje versieren

Fijne week gewenst en hopelijk zien we elkaar dit weekend!

Liefs,
Angélica

#hetkaffeerijsbergen#ek2024#bavoloop#kermisweekend#jpkband#livemuziek#oranje#feestweekend