(Bron/foto: Het Kaffee Rijsbergen)

Wat een week!

Druk druk druk en daarom nu pas tijd voor een wekelijks berichtje.

De week begon al op dinsdag met een heerlijke zomeravond op het terras en kijken naar het Nederlands elftal. Ondanks de mindere wedstrijd heel erg gezellig!

Gelukkig weer een hoop gezelligheid op de planning met als thema: pensioen. Maar liefst twee keer mogen we een feestje verzorgen voor iemand die afscheid neemt van zijn werk, collega’s en verplichtingen en lekker gaat geniet van rust, een lege agenda en zoals gister mooi werd genoemd in een speech: andere waarden in het leven.

En wat een heerlijke week om met pensioen te gaan!

Vanavond staat de muziek quiz op de planning. Voor het eerst bij Het Kaffee, de inschrijvingen zitten vol en wat ik al heb kunnen zien van de quiz ziet er heel leuk uit!

Ook nog ruimte om te biljarten, jeu de boulen, borrelen en vooral heerlijk genieten op het terras en in de tuin van Het Kaffee.

Ondertussen schildert @onefouroneillustratiedesign rustig verder. Nog een paar laatste hoekjes en dan staat de eerste laag er helemaal op. Dan kan de afwerking beginnen dus het eind is al heel ver in zicht!

Ohja, en tussendoor wordt er ook nog geklust. De loodgieter is lekker bezig met de puntjes op de i wat deze week al zorgde voor een nieuw stukje in de keuken. We hebben na 1,5 jaar stromend water en de vaatwasser staat deze winter niet meer in het koude schuurtje maar binnen in een keuken met werkruimte, een wasbak en een luxe afwaskraan. Daar zijn we heel blij mee!

Geniet van een heerlijk zomers weekend! De deuren lekker open, de korte broek uit de kast en de zomerse biertjes staan koud.

Liefs,

Angélica

PS Aanstaande dinsdag zijn we weer open voor het EK!

#hetkaffeerijsbergen#ek2024#pensioenparty#zomerinnederland#muziekquiz#nieuwekeuken

#muurschildering#genieten