(Bron/foto’s: Het Kaffee)

Kaffee – week!

De zon schijnt alweer heerlijk in de tuin van Het Kaffee. Wat is september toch een prachtige maand. De herfst begint langzaam zichtbaar te worden, de ochtenden en avonden zijn fris en nevelig maar als de zon overdag schijnt is het optimaal genieten van de warmte. En dat belooft heel de week het weerbericht nog te zijn!

September is mijn lievelingsmaand, maar dat komt misschien ook wel omdat ik op de 18e van deze maand mijn verjaardag mag vieren!

Deze week begon dus extra feestelijk met taart, cadeautjes, een zingende biljartvereniging en heel veel knuffels en kusjes!

En dat terwijl we nog aan het nagenieten waren van alle feesten van afgelopen week. Zowel privé als bij Het Kaffee was het iedere dag raak. En ook hierbij heeft het weer een handje geholpen bij een prachtige buitenbruiloft (niet die van onszelf maar van lieve vrienden) en een heerlijke Griekse middag op ons terras.

Komende week staat er genoeg op de agenda maar niks waarvoor het Kaffee besloten is.

• biljarten
• carnavalsliedjes schrijven
• jeu de boules
• BBQ
• basisschool reünie
• en dus genoeg momenten om te komen genieten van de zon op ons terras en in de tuin!

Het laatste fust Hertog Jan Weizener zit op de tap en ook de laatste voorraad zomerbieren staat in de koelkast. Dus geniet nog lekker van de smaken van de zomer met een Duvel 666, IJwit of Schelde Strandgaper.

En houd de sociale kanalen in de gaten voor het najaarsprogramma van Het Kaffee!

Geniet van de week!
Geniet van de zon!
Geniet van de nazomer!

Veel liefs,
Angélica

#hetkaffeerijsbergen#openingstijden#nazomer#zomerbieren#verjaardag