(Bron/foto’s: Tijd van je Leven)

Onder de stralende zon en omringd door zonnebloemen vormde het Van Gogh Huis op dinsdag 17 september het perfecte decor voor de Reünie van het initiatief “Tijd van je Leven”.

Na drie succesvolle edities, vol creatieve workshops en bijzondere momenten, was het afgelopen dinsdag tijd voor een warm weerzien. Zo’n 30 oud-deelnemers genoten van een afwisselend programma, waaronder een rondleiding door het Van Gogh Huis, een workshop drukken onder leiding van kunstenares Dorry Franken, een goed verzorgde lunch, een vrolijk dansje door de zaal en een muzikaal spel waarbij er fanatiek mee gezongen werd.

Het meest waardevolle resultaat van de dag was de opbloei van nieuwe vriendschappen, wat de organisatie beschouwt als een belangrijke kruisverstuiving. Het is een waardevol gegeven dat de deelnemers elkaar ook buiten de bijeenkomsten om steeds vaker weten te vinden.

“Mission Accomplished” is dan ook de boodschap van de organisatie, die met trots terugkijkt op de impact die “Tijd van je Leven” heeft gehad op de gemeenschap.

Met het oog op de toekomst start er in het najaar weer een nieuwe groep. Vanaf eind oktober krijgen nieuwe deelnemers de kans om deel te nemen aan het traject “Tijd van je Leven”, deze keer in de Koutershof te Rijsbergen. Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor deze gratis, laagdrempelige activiteit.

“Tijd van je Leven” staat open voor iedereen, ongeacht hun creatieve vaardigheden of sociale weerbaarheid. Het programma biedt niet alleen een kans om nieuwe vriendschappen te ontwikkelen, maar ook om eenzaamheid te doorbreken en nieuwe ervaringen op te doen.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kom dan op dinsdag 29 oktober 2024 van 10.00 tot 15.30 uur naar de ontmoetingsdag in de Koutershof te Rijsbergen.

Aanmelden voor de ontmoetingsdag kan tot 18 oktober via > tijdvanjelevenzundert@gmail.com .

Gun jezelf deze unieke kans en ontdek wat “Tijd van je Leven” voor jou kan betekenen.