Vakantie Malawishop Zundert

Wij van 4 t/m 20 augustus gesloten wegens vakantie. Woensdag 21 augustus staan wij weer voor jullie klaar

IKC Zundert op locatie Hoge Dreef nog slechts kwestie van tijd

Linksom of rechtsom, het Integraal Kindcentrum (IKC) in Zundert krijgt straks een plek aan de Hoge Dreef. Om dat te bewerkstelligen, start de Gemeente Zundert een onteigeningsprocedure.
raadhuis zundert

Sport en Spelbakken: kinderen ontdekken de wereld van sport!

Wij laten onze jeugd graag kennismaken met zoveel mogelijk sporten. Daarom staan er sport- en spelbakken op meerdere basisscholen. In deze bakken zitten spullen om eindeloos veel beweegoefeningen te proberen. Wil jij, met jouw organisatie, een keer zo’n bak lenen? Dat kan! ➥ www.ssnb.nl/aanvraag-sport-en-spelbakken/.

Autobedrijf Janssen Rijsbergen

(Bron/foto: Autobedrijf Janssen Rijsbergen) Let op! Tijdens de zomer zijn we een aantal zaterdagen gesloten. Verder zijn wij gewoon bereikbaar en staan we graag voor...

De geest van de Vloeiweide

We zijn druk met de repetities van theaterproductie 'De Geest van de Vloeiweide' in het kader van 80 jaar bevrijding. Het aangrijpende theaterstuk speelt in september en oktober op 12 verschillende locaties in Breda, Oosterhout, Rijen, Teteringen, Baarle-Nassau, Roosendaal, Zevenbergen en Rijsbergen.

Echte Bakker Joost Douenburg

Openingstijden echte bakker Joost Douenburg

Amarant Rijsbergen “De Leijakker”

De volgende zomerdag op het Leijakkerplein is al in aantocht! Kom erbij kom erbij!

Rijsbergse Vliegerdagen 2024

Kom jij ook naar de Rijsbergse Vliegerdagen op 17 en 18 Augustus 2024. Wil je al weten wat er allemaal te doen is, lees dan (online) ons vliegermagazine 2024 !